Over Cardskipper

Cardskipper: de OGAE-app!

Donateurs van OGAE NL waren tot nu toe altijd automatisch lid van OGAE International, de overkoepelende organisatie die ook de ticketverdeling organiseert. Dat lidmaatschap geeft ook recht op korting in de EBU-webshop. OGAE International maakt sinds begin 2019 gebruik van een officiële OGAE-app (Cardskipper) en neemt daarmee afscheid van de membershipcards. Hiermee vervalt een enorme tijdrovende administratieve rompslomp en kan de aandacht weer naar de essentie: het Eurovisie Songfestival. De app biedt bovendien veel nieuwe mogelijkheden om snel en efficiënt te met leden te communiceren over het festival en aanverwante evenementen.

Wanneer je je aanmeldt, ontvang je binnen enkele weken een e-mail met de informatie die nodig hebt om Cardskipper te downloaden en te installeren op je smartphone. Installeren op je pc of laptop kan eventueel ook. Klik hier voor een heldere (Engelstalige) handleiding.

De membershipscards en jaarstickers zullen dus vervallen. De lidmaatschapsnummers blijven ook in de toekomst nodig. Wie dit jaar lid is geworden krijgt dan ook nog een lidmaatschapsnummer van OGAE International, maar géén pas meer.

Ook OGAE International is gehouden aan de Europese privacywetgeving (AVG). De app-designer mag contractueel de gegevens ALLEEN gebruiken om jou een registratie-uitnodiging te sturen en dus NIET voor commerciële doeleinden. We hebben je toestemming nodig om je gegevens door te geven OGAE International voor het lidmaatschap en het gebruik van de app. Dat is nodig om ook in de toekomst kans te blijven maken op tickets voor het Festival. Ook behoudt je de korting in de EBU-webshop. Je geeft je toestemming voor registratie bij het installeren van de Cardskipper-app.

Meer weten over het OGAE-privacy-protocol? Lees hier verder.