Nieuws


Agenda

Vrijdag 5 t/m zondag 7 juli 2019: J’aime la Vlie, aflevering 3


Nu gestart: de OGAE-app!

Donateurs van OGAE NL waren tot nu toe altijd automatisch lid van OGAE International, de overkoepelende organisatie die ook de ticketverdeling organiseert. Dat lidmaatschap geeft ook recht op korting in de EBU-webshop. OGAE International maakt sinds kort gebruik van een officiële OGAE-app (Cardskipper) en neemt daarmee afscheid van de membershipcards. Hiermee vervalt een enorme tijdrovende administratieve rompslomp en kan de aandacht weer naar de essentie: het Eurovisie Songfestival. De app biedt bovendien veel nieuwe mogelijkheden om snel en efficiënt te met leden te communiceren. Over het festival en aanverwante evenementen.

De membershipscards en jaarstickers zullen dus vervallen. De lidmaatschapsnummers blijven ook in de toekomst nodig. Wie dit jaar lid is geworden krijgt dan ook nog een lidmaatschapsnummer van OGAE International, maar géén pas meer.

Ook OGAE International is gehouden aan de Europese privacywetgeving (AVG). De app-designer mag contractueel de gegevens ALLEEN gebruiken om jou een registratie-uitnodiging te sturen en dus NIET voor commerciële doeleinden. We hebben je toestemming nodig om je gegevens door te geven OGAE International voor het lidmaatschap en het gebruik van de app. Dat is nodig om ook in de toekomst kans te blijven maken op tickets voor het Festival. Ook behoudt je de korting in de EBU-webshop. Je geeft je toestemming voor registratie bij het installeren van de Cardskipper-app.

Meer weten over het OGAE-privacy-protocol? Lees hier verder.


Vanaf 2019 alleen nog automatische incasso

Met zo’n vijfhonderd leden is het moeilijk om de financiële administratie beheersbaar te houden. Daarom zal OGAE NL vanaf 2019 de lidmaatschapsgelden uitsluitend nog via automatische incasso innen. Heb je nog géén geen toestemming voor automatische incasso gegeven zal hierover per mail worden geïnformeerd met het verzoek zich hiervoor aan te melden.


Contributie 2019

Om de jaarlijkse kosten van de fanclub te dekken hebben wij besloten de contributie met 2,50 te verhogen (precies de extra jaarlijkse kosten voor de nieuwe OGAE-app). De contributie voor heel 2019 zal binnenkort afgeschreven worden. Tegelijk zullen we ook de contributie voor in 2018 bijgekomen leden afschrijven worden. Dat geldt ook voor de 2018 contributie van leden, die in de eerdere incassorondes mislukt is, of gestorneerd zonder opgaaf van reden.