Nieuws

Ticketpakketten Lissabon

Inmiddels heeft de verdeling van ticketpakketten voor het Eurovisiesongfestival 2018 in Lissabon plaatsgevonden. Helaas bleek het aantal beschikbare OGAE-pakketten uitzonderlijk laag, waardoor er in heel Europa veel fans teleurgesteld moesten worden. Wellicht biedt voor hen de publieke verkoop nog kansen. Kijk daarvoor op blueticket.pt. Schakel de pagina wel even van Portugees naar Engels (rechtsboven).

Party-time

Gelukkig zijn er wel weer andere festivalfeestjes in het verschiet:

Vrijdag 29 december: 15 jaar Songfestivalweblog.nl: een feestje in Café Peanuts in Tilburg, met een gastoptreden van Esther Hart. Toegang is gratis.

Vrijdag de 13e  april Amsterdam Calling 2018: Aan de vooravond van ‘Eurovision in Concert’ dat 14 april voor de 10e keer zal plaatsvinden, zal ook OGAE NL haar jaarlijkse preparty Amsterdam Calling organiseren, dit jaar voor de vijfde keer. Amsterdam Calling 2018 zal plaatsvinden in de OZ-Zaal van de Amsterdamse Melkweg. De ticketverkoop start op vrijdag 29 december a.s. via Ticketmaster. De line up is bekend en daarover lees je hier meer.

J’aime la Vlie 2018: weekend van 29 juni tot 1 juli 2018  Na de succesvolle eerste editie van J’aime La Vlie heeft het bestuur van OGAE NL besloten een tweede editie te gaan organiseren. Onderhandelingen met artiesten zijn in volle gang. Nieuws hierover vind je uiteraard hier en in de OGAE Nieuwsbrief

Geen nieuwsbrief ontvangen?

Vaak krijgen wij klachten van mensen die zeggen de nieuwsbrief niet te hebben ontvangen, terwijl onze mail-server wel aangeeft dat de mail verzonden en soms zelfs geopend is door de ontvanger. Nieuwsbrief gemist? Check dan ook je spamfolder. Mogelijk heb je je destijds met een ander emailadres aangemeld of jezelf afgemeld? De verschillende emailadressen die wij met de incasso- en inventarisatieformulieren binnenkrijgen wordt eens in de zoveel tijd gecheckt met die in de administratie. Bij verschillende emailadressen wordt dan een mail verzonden naar het laatst opgegeven emailadres met de vraag of dit het nieuwe emailadres is waarop ook de nieuwsbrief verwacht wordt.

Blijf op de hoogte

Hou mailbox en onze Facebookpagina in de gaten. Soms kunnen we via Facebook net iets sneller iets de wereld in sturen dan via de maillist.