Nieuws

We zijn weer compleet!

Na acht jaar heeft voorzitter Dennis Heijnen vorig jaar besloten om afscheid te nemen van OGAE NL en is zich gaan richten op de organisatie van J’aime la Vlie. We zijn Dennis erg dankbaar dat hij zich al die tijd enorm heeft ingezet voor OGAE NL.

Er was al een onderbezetting binnen het bestuur. Met allemaal drukke banen kwam het werk voor ons aller muzikale passie onder druk te staan. Het vertrek van Dennis was het startsein van een zoektocht naar nieuwe bestuursleden en een nieuwe invulling van de taken binnen het bestuur. In de afgelopen maanden hebben we niet één, maar drie nieuwe bestuursleden verwelkomd binnen het bestuur.

Naast vertrouwde gezichten als Emiel Hulshof, John van Uden, Louis Klomp en Erik Bolks zijn in de afgelopen maanden Leon Vosters, Frank Sevriens en René de Beer aan het bestuur toegevoegd waardoor we weer op volle sterkte zijn. We gaan met projectgroepen werken, ieder bestuurslid krijgt zijn eigen aandachtsgebied. Op deze manier hopen we de OGAE NL-activiteiten verder te professionaliseren.  De komende tijd zullen de bestuursleden zich voorstellen op de pagina Bestuur.

 

Agenda

Vrijdag 16 november 2018,  21.00 uur:  Eurovision Night in café Peanuts in Tilburg met DJ Louis

Zaterdag 17 november 2018, 21.00 uur: Six months before Tel Aviv in café Fame in Amsterdam met DJ First Rank & DJ Al Bel (Israél)

Vrijdag 5 april 2019, 21.00 uur: Amsterdam Calling 2019 in Melkweg Amsterdam, info over line up & tickets coming soon

Dinsdag 14 & donderdag 16 mei 2019: halve finales Eurovisie Songfestival, Tel Aviv, Israël

Zaterdag 18 mei 2019: grote finale Eurovisie Songfestival, Tel Aviv, Israël

Vrijdag 5 t/m zondag 7 juli 2019: J’aime la Vlie, aflevering 3