Nieuws

Naar Lissabon?

Aan iedereen die naar Lissabon gaat of op een sticker/ledenpas zit te wachten en ons gemaild heeft (nog dat nog van plan was)

Onze mailbox is overstroomd met vragen, over stickers, het EuroFanCafe etc. om de over de honderd emails te beantwoorden sturen we nu dit bericht als nieuwsbrief

Je hebt ons gemaild omdat je OF nog een sticker/ledenpas wilt hebben OF over het EuroFanCafe

Je hebt gemaild dat je een sticker voor 2018 en/of je ledenpas wilt ontvangen.
Allereerst: wees gerust, vooralsnog lijkt het er op dat je deze sticker en of pas niet nodig zult hebben in Lissabon. Maar omdat de Portugezen nogal onberekenbaar in hun organisatietalent zijn weet je maar nooit. Voor het geval je toch de sticker of pas nodig blijkt te hebben, zullen wij in Lissabon voor de shows bij de arena zijn om de aangevraagde passen en stickers te kunnen uitdelen.
Heb je ‘m voor de maandag 6 mei al nodig, app dan even met Erik (nummer staat in de OGAE Nieuwsbrief). Hij is vanaf 26 april in Lissabon end an valt er wellicht een punt af te spreken om eerder te overhandigen.
Ga je niet naar Lissabon, dan zullen we geen stickers opsturen, tenzij je m echt nodig hebt.  Dat scheelt ons hoge postzegelkosten.
Tijden en locatie volgen nog zodra we meer weten, houdt de facebookpagina van OGAE NL in de gaten.

Nieuwe ledenpas
Als je je hebt aangemeld voor 30 oktober 2017 en wij een foto hebben ontvangen ben je waarschijnlijk meegegaan in de aanvraag van nieuwe passen.
Ga je niet naar LIssabon dan zal je pas na Lissabon opgestuurd worden naar het bij ons bekende adres. Wie na 30 oktober pas een foto heeft aangeleverd of lid is geworden zal pas met de volgende kaartenronde meegaan. Heb je toch een pas nodig, neem dan contact op.

EuroFanCafe
Je hebt ons gemaild omdat je voor het intekenen voor het EuroFanCafe een lidmaatschapsnummer nodig hebt. Dat staat op je pasje. Als je je pas kwijt bent of nog niet hebt ontvangen vul je in ‘yet unknown’ . OAGE international zal dan bij ons checken of je werkelijk lid bent.
Of je hebt ons gemaild dat de link niet werkte. Reden kan zijn dat je het voor 10 uur Portugese tijd hebt geprobeerd of de site overbelast was. In dat geval: blijf proberen.

Eurofancafé Lissabon

Als je al een week voor het festival in de stad bent die dat jaar organisator is, is het leuk om al een beetje in de sfeer te komen samen met andere fans. ieder jaar is er daarom een Euroclub of een Eurofancafé, of allebei. Dit jaar was al bekend dat de Euroclub alleen toegankelijk zou zijn voor pers en delegaties, dus we zijn blij dat we nu kunnen aankondigen dat er ook een Eurofancafé komt waar op songfestivalmuziek gedanst kan worden, waar je andere fans kunt ontmoeten en waar allerlei andere activiteiten worden georganiseerd.
OGAE Portugal heeft samen met OGAE Internationaal het Eurocafé georganiseerd in Club Mome van 5 t/m 12 mei.

Om in het Eurocafé te mogen, moet je lid zijn van OGAE en een weekkaart kopen. De weekkaart gaat € 60 kosten en de verkoop begint morgen om 10:00 Portugese tijd, dat Er zijn maar een beperkt aantal kaarten, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

De verkoop zal hier plaatsvinden.

Membershipcards in stickers bij Amsterdam Calling

Gedurende het jaar krijgen we altijd veel vragen over de membership cards en stickers. Deze worden slechts één keer per jaar in maart aan ons toegezonden en moeten in oktober al zijn aangevraagd. Wie deze week bij Amsterdam Calling is kan ons daar even opzoeken om zijn/haar aangevraagde pas op te pikken. Iedereen die al lid is kan een 2018 sticker krijgen. Membershipcards en stickers geven nogal wat rompslomp en eigenlijk willen we er van af. OGAE International onderzoekt daarom andere oplossingen, zoals het ontwikkelen van een OGAE-app.  Wie wel naar Lissabon gaat, maar onverhoopt niet van de partij is bij Amsterdam Calling, kan even contact opnemen, dan regelen we op een andere manier (in Lissabon, of via de post) dat de card/stickers in jouw bezit komen. Wie niet naar Lissabon gaat maar toch een sticker wil moet dat even expliciet aangeven via ogaenl@live.nl .

Bij Amsterdam Calling worden ook tickets verkocht voor de afterparty van Eurovision in Concert.

Lisboa issues

Zitplaatsen: De mensen die een zitplaatsenpakket hebben besteld hebben nog altijd geen tickets ontvangen. Het ticketbureau is net als alle ander nog te regelen zaken in Portugal niet erg voortvarend en is pas nu overgegaan tot de verdeling van de stoeltjes. Jullie ontvangen dus de tickets binnenkort in de mail met rij en stoelnummer.

Ondeelbare ticketpakketten: Leden die een ticketpakket hebben besteld hebben 1 ticket ontvangen (of krijgen nog, zie boven). Het ziet er naar uit net als in Kyiv, je een verzamelticket krijgt voor alle zes de shows, dus je kunt niet een deel van je packet verkopen. Een ander naar de juryfinales laten gaan mag wel, maar zou ik alleen doen als je de ander kent. Als er nog mensen zijn die nog ticketissues hebben, horen we dat graag, want het lijkt niet allemaal even soepel te verlopen.

 

J’aime La Vlie

J’aime la Vlie 2.0 komt er ook weer aan: eind juni… Bekijk het promofilmpje met een sfeerimpressie van de eerste editie.