Bestuur

Bestuur OGAE NL

Voorzitter: René de Beer

foto rene

Graag stel ik me even voor. Ik ben 47 jaar en woon in Oudenbosch. Ik ben werkzaam als roostermaker/administratief medewerker bij een taxibedrijf en naast mijn vrijwilligerswerk voor OGAE NL ben ik o.a. ook actief binnen COC Nederland voor de regenboog-variant van het liedjesfestijn, het COC Songfestival.

Al sinds mijn jeugd ben ik fan van het Eurovisie Songfestival. Met natte haartjes op de bank en ’n bakje chips of toastjes kijken naar alle optredens en vooral die spannende puntentelling.
Helaas lukt het me niet om jaarlijks naar het muzikale hoogtepunt af te reizen, maar in herinnering heb ik nog steeds die ene mooie avond in Düsseldorf en natuurlijk mijn eerste volle week in Lissabon!

Ik kom je vast en zeker tegen bij de songfestivalevents in Amsterdam, Vlieland, Tilburg of waar dan ook 🙂

De overige bestuursleden Erik Bolks, Emiel Hulshof, Louis Klomp, Frank Severies, Leon Vosters en John van Uden stellen zich hier binnenkort ook even persoonlijk voor.

 

Hulp altijd welkom

Bij de organisatie van evenementen als Amsterdam Calling en J’aime la vlie kunnen we altijd vrijwilligers gebruiken. Wil jij je talenten aanbieden? Stuur dan een mailtje naar info@ogae.nl.