Aanmelden

Wat biedt OGAE NL?

OGAE NL is een stichting en kent strikt juridisch geen leden maar donateurs. Voor 17,50 euro per jaar ben je officieel donateur van OGAE NL en daarmee óók lid van OGAE International. Wat levert je dit op?

  • het lidmaatschap van OGAE International waarmee je korting krijgt op officiële Eurovisieartikelen en –evenementen, inclusief de speciale app Cardskipper, die door OGAE International is ontwikkeld ter vervanging van de membershipcards.
  • de kans om tickets voor het Eurovisie Songfestival aan te schaffen buiten de reguliere verkoop. Dit is wel onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wanneer de vraag groter is dan het aanbod, wordt er geloot. Voor de loting gelden specifieke regels. Zo is het aantal jaren lidmaatschap hierbij ook een factor.
  • Eurovisie-evenementen die door OGAE NL in eigen land worden georganiseerd mét internationale deelnemers, zoals de jaarlijkse songfestivalparty Amsterdam Calling, voorafgaand aan Eurovision in Concert, het festival J’aime la vlie op Vlieland en gezellige Eurovisiedansavonden op verschillende locaties in Nederland.

Aanmelden als donateur?

Wil je gebruik maken van de voordelen die OGAE NL biedt? Meld je dan nu aan via onderstaand formulier. We vragen daarbij toestemming om de jaarlijkse bijdrage van 17,50 euro jaarlijks te laten afschrijven via een automatische incasso-opdracht. Naat je het formulier hebt ingevuld krijg je binnen enkele weken een mail met instructies om de OGAE-app te downloaden, die geldt als lidmaatschapskaart. Je ontvangt na het invullen niet direct een bevestigingsmail. Wanneer je het donateurschap wilt laten stopzetten kun je dit eenvoudig regelen met een e-mail aan info@ogae.nl

Om je aan te melden bij OGAE NL, gebruik je het aanmeld- en incassoformulier.

Gegevens wijzigen?

Wil je gegevens wijzigen (zoals e-mailadres, telefoonnummer e.d.), gebruik dan het wijzigingsformulier.